Liikuteltava modulaarinen pakohuonepeli

Oletko koskaan haaveillut pääseväsi kokeilemaan pakohuonepeliä, jossa sinun täytyy ratkaista ongelma ennen kuin aika loppuu? Tai oletko halunnut luoda oman pakohuonepelin, jota voit jakaa muiden kanssa? Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle hyviä uutisia!

Hacklab Mikkeli ry on aloittanut uuden projektin, jonka tavoitteena on suunnitella ja valmistaa modulaarinen ja avoimen lähdekoodin pakohuonepeli. Pakohuonepeli koostuu useista vaiheista, jotka pelaaja joutuu selvittämään saadakseen ratkaistua ongelman. Vaiheet ovat erilaisia haasteita, jotka testaavat pelaajan loogista ajattelua, havainnointikykyä ja yhteistyötaitoja.

Pakohuonepelin erikoisuus on se, että se on helposti liikuteltava ja kopioitavissa. Pakohuonepeli rakennetaan Arduino-pohjaisella elektroniikalla ja 3D-tulostetuilla osilla, jotka ovat edullisia ja saatavilla. Pakohuonepelin lähdekoodi ja ohjeet julkaistaan GitHubissa, jotta kuka tahansa voi ladata ne ja rakentaa oman versionsa pelistä. Lisäksi pakohuonepeli on modulaarinen, eli vaiheita voi lisätä, poistaa tai muokata haluamallaan tavalla.

Tämän projektin tarkoituksena on edistää avointa innovaatiota ja yhteisöllisyyttä sekä tarjota hauskaa ja jännittävää tekemistä kaikille pakohuonepelien ystäville. Projektin etenemistä voi seurata yhdistyksen sosiaalisessa mediassa, jossa kerromme lisää pakohuonepelin suunnittelusta, valmistamisesta ja testaamisesta. Jos haluat osallistua projektin toteuttamiseen tai antaa palautetta, ota meihin yhteyttä sosiaalisen median kautta.

Kiitos mielenkiinnostasi ja pysy kuulolla!

Jätä kommentti