Fuugin säätiön hallitus vuodelle 2020 valittu

Suomen Unix-käyttäjäin yhdistys FUUG ry on perustettu vuonna 1984. Sen tarkoitus on edistää UNIXin ja muiden avointen järjestelmien yleistä tietämystä Suomessa ja toimia käyttäjien ja laitetoimittajien yhdyslinkkinä. Fuugin säätiö on yhdistyksestä erillinen järjestö, joka perustettiiin rahastoimalla FUUG ry:n Eunetin myynnistä saamoja varoja miljoona markkaa. Vuoden 2020 alussa Fuugin säätiön pääoma oli noin 200 tuhatta euroa. Säätiö jakaa vuosittain apurahoja avoimen lähdekoodin kehittämiseksi, erityisesti suomalaisia hyödyttävällä tavalla.

Vuosien 2016-2019 aikana Fuugin säätiö on myöntänyt apurahoja vuosittain n. 10 projektille tai hankkeelle, yhteensä yli 80 000 euron arvosta. Jokaisesta apurahan saaneesta projektista on kirjoitettu sekä esittely että loppuraportti säätiön blogissa.

Fuugin säätiön hallituksessa vuonna 2020 jatkavat pääosin samat henkilöt kuin aiemmin, uutena hallituksen jäsenenä professori Tommi Mikkonen. Hallituspaikasta luopuu Pietu Pohjalainen. Säätiö kiitää Pietua pitkäaikaisesta avusta hallitustyöskentelyyn.

Fuugin säätiön hallitus vuonna 2020:

2 kommenttia artikkeliin ”Fuugin säätiön hallitus vuodelle 2020 valittu”

  1. Hei. Koska teimlä on seuraava hallituksen kokous?
    Otto Kekäläinen kertoi,että kannattaa hakea apurahaa uudestaan,koska kesäkuun kokouksessa oli niin paljon hakemuksia ja tällä kertaa minä en ollut apurahan saajien joukossa..

    Vastaa
    • Hei, seuraavalla hallituksen kokouksella ei ole vielä päivämäärää sovittuna. Voit laittaa uuden hakemuksen sivuiltamme koska tahansa.

      Vastaa

Jätä kommentti