Gulfeo julkaisee tilikartat ja veromääritykset Odooseen

Odoo (www.odoo.com) on suosittu modulaarinen sovelluskehys, joka sisältää lukuisia valmiita ja laajennettavissa olevia sovelluksia yrityksen toimintojen pyörittämiseen. Odoo skaalautuu yhden henkilön yrityksistä suuryrityksiin. Saatavilla on avoimen lähdekoodin, ilmainen yhteisöversio (Community Edition, CE) sekä sen päälle lisätoiminnallisuuksia ja -sovelluksia tuova Odoo S.A:n tukema maksullinen suljetun lähdekoodin Enterprise-versio.

Avoimen lähdekoodin versio sisältää muun muassa asiakkuudenhallinnan, myynnin ja ostojen työkalut, verkkosivut ja verkkokaupan, kirjanpidon, varastonhallinnan, kassapäätteen, projektinhallinnan ym. Odoo Community Association (OCA) julkaisee lisätoiminnallisuuksia, jotka ovat avointa lähdekoodia. Odoosta julkaistaan vuosittain uusi versio. Odoo S.A:n laaja partneriverkosto tarjoaa riippumatonta tukea, konsultaatiota, ylläpitoa ja sovelluskehitystä.

Odoosta puuttuu vakiona suomalaiset tilikartat ja veromääritykset. Gulfeolla, tuoreella, mutta kokeneella Odoo-partnerilla, kirjanpito muodostetaan Odoossa. Suomalaisille pk-yrityksille sellaisenaan soveltuva tilikartta sekä verot onkin määritelty omaan Odoo-tietokantaamme. Haluamme laittaa hyvän kiertämään ja tukea yrittäjyyttä Suomessa mahdollistamalla kirjanpidon muodostamisen sekä veroilmoitusten tekemisen Odoosta ilman erikseen tilattavaa kehitystyötä.

Tässä hankkeessa paketoimme tilikartat ja veromääritykset Odoo-sovellukseksi (app) Odoon tuoreimmille versioille sekä julkaisemme sovelluksen vapaasti asennettavaksi Odoon sovelluskauppaan osoitteessa https://apps.odoo.com sekä edelleen kehitettäväksi Git-versionhallintaan osoitteessa https://ucs.gulfeo.com/gitlab/GPN/gulfeo_odoo_financial_accounts. Saatavilla on myös tämän sovelluksen asennustyö asiakkaan palvelimelle sekä muita Odoo- ja IT-palveluita kohtuuhintaan.

Yksi kommentti artikkeliin ”Gulfeo julkaisee tilikartat ja veromääritykset Odooseen”

  1. Moikka, Meillä käytössä Odoo15 mutta kirjanpito, laskutus, palkanmaksu (taloushallinto) joudutaan hoitamaan edelleen integroinnin avulla tilitoimiston netvisorin kanssa.

    Mistähän saisin lisää tietoa mahdollisuuksista siirtyä hoitamaan myös edellämainitut asiat odoon avulla.. Olisikohan Suomessa tarjolla tilitoimistoja jotka tarjoaa palvelua suoraan Odooseen?

    Vastaa

Jätä kommentti