Hacklab Seinäjoen ’Linuxia kotiin’ -kurssit

Seinäjoen Hacklab on kaikille avoin yhteisöllinen paja, jonka taustalla toimii kansainvälinen yhteisöpajojen ryhmä. Teemme kaikkea puutöistä sähkötöihin ja koodaukseen joko yhdessä tai yksin. Järjestämme myös kaikenlaisesta tekemisestä kursseja Seinäjokisille ja muille. Viimeisimpinä on ollut koodauskursseja. Kolme projektiorganisoijaamme ovat pitkäaikaisia Hacklab Seinäjoen jäseniä ja omien alojensa ammattilaisia.

Seinäjoen Hacklab aikoo Fuugin säätiön tukirahalla remontoida tilansa sekä pitkäaikaisena open source -tukijana ja toimijana järjestää Linux-kursseja. Teemme ’tutustu suosituimpiin linuxeihin’- sekä ’opettele linuxia’-kursseja. Ihmiset voivat tuoda omia läppäreitänsä, joihin asennamme yhdessä heidän kanssaan linuxin ja katsomme hieman perusteita. Remontoimme ja järjestämme tilamme, jotta kursseille voi osallistua enemmän ihmisiä ja saamme parhaimmat mahdolliset kurssitustilat tehdyksi.

Kuvassa Hacklabin hallitus sekä kaksi kolmesta kurssittajasta. Alkaen vasemmalta: Puheenjohtaja Jani Kauhanen, sihteeri Janne Leppäkangas, hallitusjäsen Antti Vuotila sekä varapuheenjohtaja Petri Loues.

Yksi kommentti artikkeliin ”Hacklab Seinäjoen ’Linuxia kotiin’ -kurssit”

Jätä kommentti