SuperSoftware Oy ja TIM yhteistyö jatkuu…

Palkittua oppimis- ja opetusalustaa TIMiä kehitetään pääosin Jyväskylän yliopistossa, mutta yritysyhteistyölläkin on sijansa. Marraskuussa 2019 SuperSoftware oy sai FUUGin säätiöltä 4000 euron apurahan TIMin jatkokehittämisen auttamiseksi ja uusien käyttäjien etsimiseksi.

Paitsi opetuksen alalla myös yritysmaailmassa TIM voi olla suureksi hyödyksi. Yksi esimerkki on monikielisten käyttöohjeiden laatiminen, kun pääasiakirjaan tehdään muutoksia, eri kieliversioiden kirjoittajat saavat automaattisesti tiedon, että nyt on syytä tarkastaa käännös. TIM sopii myös osaksi koulutuspalveluita tarjoavien yritysten taustajärjestelmiä. Kuka tahansa voi asentaa TIMin omaan tai yhteisönsä käyttöön; tarvitaan perusymmärrystä palvelimista ja Dockerista.

Kevään aikana apurahatyö on edennyt hieman arvioitua hitaammin koronapandemian vuoksi. Työ jatkuneekin vuoden 2020 loppuun asti. Tiedätkö yrityksen tai organisaation, joka voisi hyötyä TIMistä? Ehdotuksia ja tiedusteluja voi lähettää osoitteeseen amazingbusiness@supersoftware.fi

Kuva: TIM on asiakirjapohjainen pilvipalvelu interaktiivisten materiaalien tuottamiseksi.

Jätä kommentti